Surebets

Tjen penge på surebets

Surebet er et udtryk man bruger indenfor sportsgambling. Det er betegnelsen for de kampe hvor man ikke kan tabe penge uanset kampens udfald.

Surebets er en sikker vinder

Surebets fungerer i al sin enkelthed ved at spille på en kamps udfald hos flere forskellige bookmakere. Det sker nemlig at bookmakerne har så stor forskel på de odds de udbyder at man ved at følge en indsatsstrategi kan tjene uanset hvordan kampen ender.

Strategien virker uanset om der er tale om fodboldkampe, tennis eller hvilken anden form for væddemål hos bookmakere.

Eksempel på et surebet

Nedenfor ses et eksempel på en kamp med tilhørende odds. Oddsene for de forskellige tegn kommer typisk fra 3 forskellige bookmakere.

Ukraine – Tunesien

1: 1,78
x: 3,70
2: 6,75

Udregningen ser således ud:

(100/1,78)+(100/3,70)+(100/6,75) = 98,02

Udregningen ovenfor viser at du for en indsats på 98,02 vil få 100 kr. udbetalt. Hvis man vil have 1000 kr. udbetalt så skal man bare putte 1000 ind i formlen i stedet for de 100 kr. og så fremdeles.

Fordelingen af penge på tegnene vil se således ud hvis man vil have 100 kr. udbetalt i det fremviste eksempel.

56,18 kr. på 1 tallet.
27,03 kr. på x’et.
14,81 kr. på 2 tallet.

Som det nok fremgår så skal der noget af en indsats til for at det for alvor giver penge i kassen. I det ovenstående eksempel vil du have en fortjeneste på godt 2 %. Der er dog til tider nogle surebets hvor der kan komme en fortjeneste helt op til omkring 10 %.

For at komme i gang skal man have sat en del penge ind på spillekontoen ved flere forskellige bookmakere da surebets som tidligere skrevet opstår når flere bookmakere overgår hinandens odds. Man skal også lige tage højde for at nogen bookmakere tager et gebyr for at indsætte og hæve penge fra kontoen så for at dette kan give et ordentlig afkast skal der laves et stort forarbejde med at finde de rigtige bookmakere.

Få et overblik over surebets og bookmakere hos betbrain.com.